Lazerna Epilaciq

lazerna epilaciq

Лазерна епилация Въведение

Много от нас са издържали слънчеви изгаряния; острата форма на Sun увреждане на кожата, реалността е, че ефектите на увредена от слънцето кожа увеличение с възрастта. С течение на времето ние се отбележи, на постепенни промени (хронична) в кожата ни, причинени от натрупването на излагане на слънце

Лазерна епилация Removal

Приятен бронзов кожата Цветът накоито те са постигнали като тийнейджър е желателно след това; но сега те са недоволни от увреждане на кожата, произтичащи от които над експозицията.

Какво беше веднъж атрактивна, секси цвят на кожата е сега, повече от вероятно, натрупване на кожни дефекти и поражения, че мнозина предпочитат да покрие и не помисли за привлекателна или желателно. Хронични резултати вредното въздействие на слънцето или в козметични промени във външния вид на кожата, наречено “фото-стареене”, което се доказва от кафяви петна и други грозните белези или промени, които са от медицински и здравен проблем, като например рак на кожата и предракови лезии.

lazerna epilaciq plovdiv

Какви са причините за Лазерна епилация на кожата?

Меланинът дава нашата кожа цвета си, независимо дали е тъмно или светло complexioned, ние всички имаме различни количества меланин в кожата ни. Пигментни лезии са тъмни на цвят, просто защото меланина е станал необичайно локализиран и се концентрира в една област на кожата. Високите концентрации на меланин възникнат от няколко причини. Някои видове са налице при раждането, но най-пигментация се появява в резултат на прекомерно излагане на вредните слънчеви лъчи, стареене, хормонално климата (хлоазма), произтичащи от няколко причини, включително някои орални контрацептиви или бременността (мелазма). Сега сме много наясно с отрицателните последици от прекомерното излагане на слънце и модерни слънчеви екрани и други продукти за грижа за кожата са насочени към предотвратяване или поне минимизиране, увреждане на кожата ни, произтичащи от нормалното изложение и от “слънчеви бани”. Докато защита от слънцето остава най-добрата превенция от слънчевите петна и свързаните слънце щети кожни заболявания, има лечения на разположение за тези, които вече страдат от “фото-стареене”, въпреки че повечето кафяви петна лесно се игнорира, много от тях са доста видимо и може да постави под от естествената красота на кожата и чувствата си на благосъстояние и самочувствие. Отстраняване на Лазерна епилация зависи от вида, мястото и причината за Лазерна епилация.

Слънчеви lentigos, Както показва името, това е пряк резултат от излагане на слънце – кожата реагира на UV (Ultra Violet) лъчи от Слънцето Много от нас са издържали слънчеви изгаряния; острата форма на Sun увреждане на кожата, реалността е, че ефектите на увредена от слънцето кожа увеличение с възрастта. С течение на времето, ние отбелязваме на постепенни промени (хронична) в кожата ни, причинени от натрупването на излагане на слънце.

пловдив лазерна епилация

Хормонални пигментация

Хлоазма се случва доста често при жени, приемащи орални контрацептивни таблетки. Пигментации на кожата обикновено се развиват бавно, но могат да бъдат забелязани скоро след започване на орална контрацепция или промяна на силата на марка или доза, но могат да се появят след няколко месеца на употреба. Вие трябва да се консултирате с Вашия общопрактикуващ лекар и да се обсъдят алтернативни контрацептиви.

Бременност

Melasma е предизвикана от слънчева светлина и да повиши честотата с възрастта. Друг важен фактор, допринасящ е хормонални промени. Melasma се нарича още “маска на бременността”, тъй като тя се появява по време на бременност или скоро след раждането. Оралните контрацептиви и хормонално-заместителна терапия са известни влоши предварително съществуващи Melasma.

Skin Damage

Това може да се случи от кожата травма, инфекция или възпаление, както и: акне, изгаряния, неправилна употреба на кожата пилинг, други кожни продукти, както и микро-дермабразио. Някои химични и механични обработки, предназначени да подобрят външния вид на кожата ви може да имат неблагоприятен ефект с течение на времето или при неправилно прилагане. Ето някои примери за Кожни и Епидермални условия, които ние често се отнасят към най-City Laser Clinic:

Слънчеви lentigos ;

Луничките ;

Cafe-о-Lait петна ;

Melasma / хлоазма ;

Пост-възпалителна хиперпигментация и

Dyschromia .

Лазерна епилация