Рокли

лалето

Роклята, каквато я познаваме днес, със своите различни видове модели и разцветки, е извървяла дълъг път в история, за да достигне до нас. Всъщност тя винаги е била част от облеклото на жената, независимо дали е съчетавана с панталони или е променяла дължината си. Днес, жените са изправени пред труден избор всеки път, в който застанат пред гардероба. А репликата „Нямам какво да облека.”, неслучайно е казана от жена. Женските очи и желание за нови и нови рокли и дрехи са ненаситни. Именно затова онлайн магазин за дрехи „Лалето” предлага от всичко по много.

В нашата секция „рокли” Ви очакват много модели с различни дължини, кройки, размери и цветове. Идеята ни е бързо, лесно и удобно пазаруване, което не е лишено от избор. Ние знаем, че разбирането за роклята с годините се е изменило. В наши дни, тя е по-скоро приятно украшение, което виси на закачалка в гардероба и е … за специални случаи. По-голяма част от жените предпочитат да носят „по-удобни” дрехи по време на работа или ежедневните си дейности. Каквото и да си говорим обаче, животът е твърде кратък, за да чакаме повод да се поглезим с нова и хубава рокля. Все пак, няма жена, която да не познава усещането при обличането на „своята рокля” онази, в която се чувства удобно и себе си. В нашия онлайн магазин „Лалето” ще откриете разнообразие от рокли за всеки повод и ден. От спортно-елегантни, подходящи за разходка в парка, до изискани и бляскави модели, с които усещането е досущ като на червения килим.

И тъй като знаем колко объркващо може да бъде онлайн пазаруването, сме Ви подготвили таблица с размери, на Ваше разположение, в сайта ни. С нейна помощ ще можете да се ориентирате и да поръчате точният размер рокля, от модела, който сте избрали.

Не се колебайте да експериментирате. Из разнообразието рокли, които Ви предлагаме Ви очакват едни от последните модели за тази година като стил и цветови подбор. В случай, че до сега сте се чудили как бихте изглеждали в точно определен модел рокля – онлайн магазин „Лалето” ще Ви помогне да разберете, на изгодни и достъпни цени. Всички стоки, които предлага нашият онлайн магазин за дрехи са от 100% качествени материали, удобни, съобразени с всеки сезон и настроение.

Доставката на поръчаните рокли е максимално улеснена. Необходимо е да посочите желания от Вас адрес и ще получите поръчката на входната си врата или в офис на куриерска фирма.

 

http://www.laleto.org

Лазерна или фотоепилация

Гладката кожа по тялото и по лицето e фикс идея и начин на живот за много хора. Съвременните козметични услуги предлагат редица варианти за обезкосмяване. Сред най-ефективните са услугите лазерна епилация и фотоепилация.

Разлика между двете услуги има, а това, което ги обединява е трайното обезкосмяване, към което се стремят. При извършването на фотоепилация се усеща лека болка, която при всеки клиент е различна. За разлика от уредите за лазерна епилация, използваните фотоепилатори работят с пулсираща светлина, която с помощта на оптичен филтър бива побрана в определени Nm. Всеки фотоепилатор има различен размер дължина на вълната – оттам и различна ефективност. Въпросната пулсираща светлина се поглъща от пигмента в косъма, затова процедурите по фотоепилация са най-ефективни при тъмно окосмяване. Макар повечето потребители да предпочитат услугата лазерна епилация, фотоепилацията, у нас, е един от вариантите за трайно обезкосмяване. Тя се препоръчва за хора с много светъл цвят кожа и тъмни косъмчета. Противопоказно е извършването й при хора с много тъмен цвят кожа, например от негроидна раса. За постигането на трайно обезкосмяване чрез фотоепилация са необходими между 6 и 8 процедури с интервал от 1 до 3 месеца. Програмата се смята за ефективна при постигане 90% обезкосмяване на зоната/зоните. За останалите 10% косми се приема, че те са твърде изтънели и обезцветени, вследствие на процедурите.

Основната разлика между фотоепилацията и лазерната епилация е в ефективността. Александритният лазер в център за лазерна епилация „Армада” отстранява 100% от окосмяването в зоната/зоните. Лазерният лъч, който отделя по време на обработка, е изграден изцяло от светлина, безвредна за епидермиса. Той също се привлича от пигмента в косъма, с разликата, че въздейства дори на много светли и тънки косъмчета. При достигането си до космения фоликул се преобразува във висока топлинна енергия, която уврежда корена на косъма и цялата структура, отговаряща за развитието му.

Важна особеност на обезкосмяването чрез лазерна епилация е безболезненото премахване на косъмчетата. За разлика от фотоепилацията, след която по кожата остава зачервяване, при лазерното епилиране епидермиса запазва своята цялост и спокойствие по време на и след процедурата. Характерният брой сеанси за обработка на зони от лицето са между 6 и 12, а за зони на тялото между 4 и 6. Интервалът между процедурите е 30-40 дни, в зависимост от зоната.

В център „Армада” ще Ви бъде изготвена индивидуална програма за посещения преди първия сеанс, а медицинските лица ще Ви дадат полезни съвети за грижите, които трябва да полагате за кожата си, по време на програмата.

Изглежда няма място за колебание дали лазерна, или фотоепилация ще предпочетете. Лазер център „Армада” Ви очаква!

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.