Начини на обезкосмяване

Колко пъти сте се подлагали не неефективни и болезнени начини на обезкосмяване? Не ви ли омръзна краткотрайното действие на самобръсначката, досадното чакане преди кола маска, хилядите часове работа с епилатор и накрая – получавате еднакъв резултат? Вече има решение на проблема с нежеланото окосмяване – решение, което е кардинално и постави началото на нова ера сред познатите начини на обезкосмяване. Доверете се на лазерната епилация и забравете не само за всичко изброено, а и за неприятните странични ефекти, които причиняват сериозен дискомфорт.

В момента най-популярен от всички начини на обезкосмяване е лазерното епилиране с ниски лазерна епилация пловдив цени. Той съчетава в себе си бързината на депилацията със самобръсначка, качеството на кола маската и притежава дълготраен ефект, който остава за години напред. Но най-големият плюс на услугата е нейният безболезнен метод на действие.

Хиляди мъже и жени вече се възползваха и останаха доволни. Лазерната епилация няма пол – тя е предназначена за всеки, който иска да се чувства добре в кожата и да премахне нежеланото окосмяване от тялото и лицето си.

Най-модерната и безопасна за здравето технология, която се използва в лазерното епилиране в момента е Александритния лазер. Лазер Александрит притежава дължина на вълната 755 Nm, които достигат, без да увредят кожата, до космения фоликул. Лазерният лъч, който излъчва Александритният лазер преминава през кожата под формата на светлина и достига фоликула, където се намира коренът на косъма. Там, той се преобразува в топлинна енергия, която трайно уврежда космената структура.

Епилацията с Александритен лазер е подходяща за всеки фототип кожа и окосмяване. Премахва отлично както тъмни, така и светли косми. Времетраенето на процедурите по лазерна епилация не отнема много време. В зависимост от зоната, която желаете да епилирате, обикновено броят на манипулациите за тяло са от 4 до 6, а за лице от 6 до 12.

Висококачествена лазерна епилация с Александритен лазер ще откриете в лазер център „Армада”. Там екип от специалисти ще се заеме с определянето вашия фототип кожа, цвят и дебелина на окосмяването, както и изследване на хормоналния Ви фон. Тези фактори са от най-голямо значение при лазерна епилация пловдив мнения и всеки опитен лазер център би трябвало да ги определя преди да премине към същинската част на епилация.

Различни начини на обезкосмяване съществуват и в самата сфера лазерна епилация. Лазер център „Армада”, например, държи на прецизността в работата, на квалифицирания персонал и на качественото извършване на процедурите. Всеки клиент на центъра бива посрещнат с топло и индивидуално отношение. Лекарите в „Армада” са готови да отговорят на всичките Ви въпроси като запазват пълна конфиденциалност на разговорите.

Не отлагайте повече своята лазерна епилация – най-добрият начин за обезкосмяване на 21 век Ви очаква в лазер център „Армада”!

Tag: начини на обезкосмяване лазер център Армада

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.