Най-добрата лазерна епилация в пловдив

Превишение и нежеланото окосмяване и четина досадно да много хора по целия свят, както и в Турция, е основен проблем за много години срамни и текущи. Така че в този случай намалява качеството на живот на хората от влиаят социалния и професионалния живот. Кара хората да губят своята самоувереност.

Източника на проблема

Въпреки че нежеланото окосмяване и се различава от човек на човек с учредяването на косата заедно в общ
– кола маска, пинсети и др методи
– пубертета и менопаузата,
– генетично, хормонален дисбаланс,
– промените се случват в хормони след раждането
– противозачатъчни хапчета
– проблемите се появяват в косата кърпа
– кортизон
– Депресия
– Adrenaline секреция причинява от него.

Не се притеснявайте! Вие не сте безпомощни …

Определено не се притеснявайте, лазерна епилация е много лесно да се отървете от този неприятен ситуация …
и мрежата, епилатор и т.н. Не болезнено като традиционните методи за обезкосмяване. Живот на цялата важна лазерна епилация е постоянно лечение.

Да отворим … Какво е лазерно обезкосмяване?

Първо, лазерна епилация е най-ефективният метод, можете да опитате да се отървете от нежеланото окосмяване и косата. Целта на лазерния лъч има пигмент меланин. Меланинът достигане на лазерния лъч разрушава космения фоликул, образуване на топлина тук. Това е желателно, в резултат на електролиза се извършва.

Има лазерно обезкосмяване се отнася и за всеки човек?

Въпреки че лазерната епилация е метод, използван безопасно в продължение на много години с мерките трябва да се избегне лечение в някои случаи. Тези условия;
– Структурата на косата в млада възраст лица в края на създаването
– пациенти с хепатит В
– бременна
– Skin и кожно заболяване при хора с

Изразява се прилага лазерно обезкосмяване за всеки регион?

Това не е лазерна епилация и осъдителни региони
– Scar и отворени рани,
– екзема и гъбични заболявания със региони
– Месо мен
– дъна за коса,
– нос и уши вложки,
– очи и мигли околности
– на Tattoo (в рамките на татуировки с лазер ще има за цел да бъде влошаване на татуировка пигменти)

ВИДОВЕ Лазерни Обезкосмяване

Лазерна епилация на цялото тяло и дори едно и също лице може да има същия ефект, дори и в различните региони. В този случай, е необходимо, за устройства, способни да изстрелват снаряди при различни дължини на вълните. Най-често използваните видове лазерна епилация;
– александрит Лазерни
– Nd: YAG лазер
– диоден лазер
– IPL

• александрит Laser

Александрит (755 нанометра) лазерен лъч е целта на косми, обезкосмяване предвижда акцент върху пигмента меланин, без да уврежда околната тъкан.

• диоден лазер

Diode (810 nm) лазерни системи са с дължина на вълната. Алекстандрит лазер е същата като пигмент цел меланин.

• Nd: YAG Laser

Nd: YAG (1064nm) лазерна епилация осигурява засягащи капилярите, които подхранват корените на косата, като се фокусира върху нивото на хемоглобина.

• IPL (интензивна пулсираща светлина)

Противно на общоприетото схващане, не е вид лазер IPL “интензивна пулсираща светлина” означава, че дължината на вълната между 400 до 1200 нанометра с ефективен метод за епилация.

Но кой лазер?

Тук правилния въпрос, “Какво лазер”, вместо “мен от двете е подходящо” или “, в която лазера, в която по-ефективно” трябва да бъде. Защото лазерна епилация
– цвят на кожата,
– цвят на косата,
– дебелина на косата,
– косата на дълбочина,
– гарантира успеха на процеса, без да взема предвид критерии като чувствителност на кожата.

Кое е по-ефективна, по който Laser цвета на кожата?

По принцип, ако се вземат цвета на косата коса на цвета на кожата, за да бъдат открити най-успешните резултати с александрит Laser лично е тъмно. Но по-тъмните хора Nd: YAG или диоден лазер се използват. Тук е цвета на кожата на лицето е генетично предвид с цвета на кожата. Solar изработен от лазерни снимки, получени от тен тен е неефективно или по-малко ефективни. Лъчи лазерни миналото известен като правило напълно пигмент (цвят молекула) е чувствителен.Прави устройството, пера или невъзможно всякакви материали откриване. Изстрелът прави с кожата загоряло, така че е много рисковано. Лазерни лъчи, трайни петна могат да се появят в кожата и няма да се правят отделянето на кожата.

Коя коса / цвят на косата, в които лазерът е по-ефективен?

Въпреки че почти всички други александрит лазер е идеалният метод за лазерна епилация тъмна коса и е в сила от тъмна коса и пера. Но тук лечението да изберете ниска лазерен като логика или предпочитат да правят по-малко болезнено александрит лазер. Светъл цвят на косата и косата (червено, жълто) за Diode, съответно, вместо александрит и Nd: YAG Laser и IPL дори разположение.

Коя коса / косата дебелина, в които лазерът е по-ефективен?

Всички лазери гъста коса дават почти по същия начин като положителна реакция. Проблемът е пух. При хубаво перо IPL е най-ефективният метод. Което е много тънка и въпреки че е малко по-болезнени лазерни и окончателно решение в случаите, когато заявлението е игла IPL епилация е неефективна. Въпреки това, отстраняването на иглата се прави в нашата клинична практика.

Кои косата / Laser косата Кое е по-ефективен при дълбочина?

Дълбочината на косъма и косата расте по-големи дължини на вълните устройства са по-ефективни. Коса / коса увеличаване на дълбочината пропорционално съответно александрит (755nm), Diode (810 nm), Nd: YAG (1064nm) лазер трябва да се предпочитат. Но какво, ако слезе по-дълбоко ще увеличи възприема болката. Там ще бъде избран чрез разглеждане на структурата на перата и лазерна епилация трябва първо да бъде александрит лазер.

Кое е по-ефективна, по който Laser тип кожа?

Когато се разглежда отделно от всички други критерии трябва да се обърне много повече внимание на чувствителност на кожата. Който е описан като чувствителни зони на тялото (лицето, ръцете, раменете) устройства трябва да се използват с по-ниска дължина на вълната. IPL трябва да бъде идеалният начин да се изправи пред този въпрос по-специално. Изстрелът с високо-дължина на вълната устройства, които са едновременно по-мъчителна и ще предизвика повече раздразнение на кожата. Нещо повече, в региона се разглежда в по-малка част от снимките в по-тъмни цветове може да доведе до появата на фини пера перо пробуждане. Въпреки, че тук отново се възползва от болезнено игла епилация.

В заключение …

Всички лазерни и IPL не е превъзходство на една система има различни предимства и недостатъци. Нашата клинична александрит Laser, диоден лазер, Nd: YAG Laser и IPL технология се използва успешно.

Лечение Process

Клиничната история на пациента от нашата професионална преди започване на лечението (клинична история) Какво се прави преди почивка, пациентът е диагностициран като информация за това как пациентите реагират на светлина какъв вид процес. Хормонално или генетична причина за мания коса търси отговори на въпроса. Какъв вид лечение се определя чрез изследване на структурата на кожата и косата ще бъде направено. Се осъществява след. Този процес е завършен в много кратко време. Ако други условия, ако е подходящо лечение може да се започне в същия ден.

Премахване Жените Laser косата

Дамски естетически съображения и прекомерни проблеми на растежа на косата в Турция и настоява жените да търсят решения за дълго време в света, пинсети, кола маска, депилатоари кремове, инструменти за отстраняване на космите след това искане в съответствие с медицината и отстраняване на лазерна епилация става чрез смесване на електронните технологии, самата индустрия е станала.
на жените в най-честите приложения направени:
– Kas между
– Brow Top
– Любими
– Lip-горе
– Chin
– Neck
– Маски
– подмишниците
– Arm
– Leg
– гърди
– за зърна / напречно
– бикини
– генитални
потопа.

Премахване Мъжките Laser косата

Жените, с което дават по-голямо значение на външния вид на мъжете в по-малко популярни от поглед, въпреки неотдавнашния период, в който се констатира, че увеличението на предната кръстосана усилия екстремни развитието на косата.
– Beard късно
– Kas между
– Ear
– врата
– врата
– рамене
– гърдите
– обратно
– Arm
– Leg
най-честата молба построена региони са.
Поради необходимостта да се уточни конкретната структура, която прави лазерно лечение са по-успешни при мъжете, отколкото при жените.

Брой на сесиите

Първо, ние знаем, че е реалистично да се отървете от косми и пера в едно съдебно заседание с лазерна епилация е без пари. Защото нашите пера за тяло и коса растеж (анаген), покой (телоген) и загуба (Катагенната) прекарват тяхната сцена. Ако се прилага лазерна фаза на растежа на косата, докато е в сесия, може да е възможно да съм го окончателно разрушен. Ако загубата не се постига във фазата на растеж. Поради увеличаване на броя на лазерна епилация сесия отстраняване и между сесиите 1-2 месеца, както е предвидено.

Sessions и Session времеви интервали

Laser косата сесии по преместване, времена, места и хора, които се заселили в косата варира в зависимост от генетичния фон. Сесии лазерна епилация пловдив с продължителност от 15 мин до 45 мин.Орган на 1-3 интервали месеца може да се наложи да се направи лицето коса сесии преместване 04.08 1 Провеждане 6-12 месеца за заседанията на епилация с период на сесията е достатъчно. В окосмяване по лицето сесии за преместване може да отнеме повече време от организма. Космите по кожата, който е достигнал 0,5см дължина е подходяща за времето на отстраняване, без да чака допълнително удължение.

Предупреждение Преди лазерно обезкосмяване

Разбира се, когато дойдеш в нашата клиника, тези предупреждения ще бъдат изпратени до Вас от нашите експерти, но тази информация може да настроите времето си, за да започнете лечение, най-малко в светлината. Преди лазерна епилация;
– косми и пера да късат корените (мрежови, инструмент за премахване, пинсети, конци, и т.н.) трябва да се избягва на практика. Тези методи се намали чувствителността на космените фоликули от изтъняване на косата лазер. Ако това е подадено заявление от интервал от 3 ​​седмици след лечението трябва да се започне.
– След солариум слънчева баня трябва да бъдат особено избягва. Лечението трябва да започне след 2-3 дни.
– Влакната трябва да бъдат съкратени с помощта на ножица или бръснач. Депилация не е всеки недостатък при използването на крема, но също така се очаква да нарасне до повърхността на косъма на кожата и перата. Най-малко топлина при епилация се разкрива по този начин по-дълъг от косата и я прави разкрива ненужна топлина и енергия.
– прилагането ще опърли трябва да се избягва на цвета на косата.
– През последните шест месеца, “Roaccutane” трябва да се използва за получаване на лекарства.

Лазерно обезкосмяване изпращат сигнали за тревога

И червена светлина, която гори може да се появи по кожата след третиране. Усещането за парене по кожата ще бъдат изслушани в рамките на няколко часа. По същия начин, по време на деня на червено, ще дойде към нормалното си състояние. Laser след епилация;
– няколко седмици слънчева светлина и да не се излага на соларно студио, също не е възможно да се избегне слънчевата светлина, трябва да се използват слънцезащитни продукти с високо фактор.
– Душът, когато трябва да се вземе водата да бъде по-топло, трябва да бъдат избрани най-топлите температури могат да издържат на тялото.
– направи тази загуба след лазерна епилация , по същия начин, мрежови, инструмент за премахване, пинсети, конци, Кремове за депилация и така нататък. не трябва да се приема с метода. Максимални точки и може да бъде съкратен с бръснач.
– торбичка в област направена лазерна епилация, пилинг и т.н. Приложението ще дразни кожата трябва да се избягва.
– Следващата сесия ще бъде дадена от експертите трябва да се уважава историята.

Често задавани въпроси

Дали тялото лазерна епилация ще е вредата? Има ли причини рак?

Лазерният лъч, използван в обезкосмяване, които ни заобикалят в ежедневието, като ултравиолетови лъчи или електропроводи, тъй като те излъчват nonionizing радиация, излъчвана от мобилния си телефон и много електрически домакински продукти. Във връзка с въпроси като лазерна епилация да доведе до увреждане или рак все още не е наблюдавана при всяко клинично изпитване.

Лазерна епилация възпалено / болезнено лечение?

По време на лазерна епилация лазерен изстрел чувствах като болка при потъването на карфица.Вместо да бъде слаба болка парене по кожата. Усещането за парене по кожата се отстраняват чрез даване на по-студеното време по време на лечението. След лечението, срещащи се в дразнене на кожата и усещане за парене е решен с помощта на анестетични кремове. Effects ще намаляват постепенно през деня и ще отнеме нормално развитие.

Има ли някакви странични ефекти от лазерна епилация?

Лазерната епилация освен за временен период от дразнене и парене на кожата не е някакви странични ефекти.

Bikini лазерна епилация и лазерна повреди яйчниците, направени в областта на гениталиите?Има ли да доведе до безплодие?

Лъч, използван в лазерна епилация, но може да достигне до около 1 мм от космените фоликули под повърхността на кожата, не могат да постигнат по-дълбоки и вътрешните органи. Лазерно устройство, светлини ще бъдат засегнати космените фоликули само кожата, косата околната накратко дава до щета на други структури. Лъч, използван в лазерната епилация е различно от рентгеновите лъчи, използвани при радиологични образни техники са символ на несиндикализираните. Поради това не е възможно да се направи лазерна епилация безплодие отстраняване и няма научни данни, което дава безплодие.

Напиши ли направил лазерна епилация?

Напиши въпреки идеалния случай, лазерна епилация може да бъде направено през зимните и пролетните месеци. Когато влезе в летните месеци след започване на лечението не е правилно да се прекъсне лечението. Трябва да се избягва, доколкото е възможно от слънцето сам и не непременно трябва да се използва по-висок фактор слънцезащитен крем.

Дали лазерна епилация се извършва Дъбени?

Ние не препоръчваме лазерна епилация след солариума. Лазерни лъчи може да предизвика хиперпигментация и петна по кожата на контрастна среда не могат да бъдат намерени.

Изразява се прави лазерна епилация за мъже?

Лазерната епилация може да се прилага за всеки човек, без значение мъже и жени.

Дали лазерна епилация се прави, за да корабокрушение?

В действителност, това е идеалното решение за лазерна епилация подкожни косъмчета ще бъдат по-точни. Лазерна епилация, безболезнено / болка възниква поради лекотата на прилагане и няма нужда от операция. Получавайте незабавни резултати от лечението. След обработка до получаване на гладка изображение на кожата.

Консултиране и изследване за такса лазерна епилация?

Не, можете да поискате от нашите експерти всяко време с предварителна уговорка, изглед и получават средно по ценова информация. Ние електронна поща, телефон или лично да стигнете, като приведе нашата клиника, можете да получите информация за въпросите, които може да имате.

Лазерната епилация е постоянен метод здрав ли е? Има ли възможност за повторна поява на косата след това?

Лазерната епилация е постоянен метод. Но влошаването на хормоналния баланс в организма може да доведе до образуването на нова коса.