Лазер център Армада

Лазерната епилация е ефективен и доказан метод за отстраняване на нежеланото окосмяване.Тя придобива все по-голяма популярност през последните години и в почти всички големи градове на България има центрове,които предлагат тази услуга.

В Пловдив един от центровете,който се е доказал и разполага с европейски серти фикати за качество и квалифициран екип е лазерен център Армада.Местоположе нието на центъра е на удобно място в Пловдив,което го прави лесно достъпен.В лазерен център Армада се предлага широк набор от услуги и съвременни апарати.

В центъра се използва най-модерната апаратура за лазерна епилация Quanta system,която се използва в доказани лазерни центрове по света.Тази система е ефективна за третиране на тънки и светли косми.Най-добър ефект от Quanta system се получава при пациенти със светла кожа и тъмни косми.

Освен апаратурата Quanta system лазерен център Армада разполага и с лазер Алек сандрит.При този вид лазер може да се направи прецизно настройване на дължи ната на вълната и продължителността на импулса.Той има широко поле на действие и специална приставка,която да намали неприятните усещания,които могат да бъдат усетени по време на процедурата.При премахване на окосмяване с лазер Александрит е нужно пациентите да осъществят 6 до 9 процедури,за да се получат добри резултати.

Постижения Лазерна Епилация Пловдив с Много Награди

В лазерен център Армада работят квалифицирани лекари и медицински персонал. Те са на ваше разположение за въпроси относно процедурите и ще ви дадат компетентни насоки и съвети как да се подготвите за процедурите и какви резулта ти може да очаквате според типа кожа и окосмяване. Лазерна  епилация пловдив е единстве ния в Пловдив,който разполага с Международен сертификат за качество ISO 9001:2008 и има награда „Golden Europe Award” за „Качество и престиж“ в кате гория медицина и естетика.

Ако желаете може да резервирате своя час за процедура или консултация в лазерен център Армада по телефон,чрез имейл или чрез фейсбук страницата на центъра.След процедурата трябва да спазвате инструкциите на специалистите,за да получите и най-добрите възможни резултати.

 

Получавате максимално добри резултати и намирате най-адекватното разрешение на ситуацията с окосмяването.

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.