Лазерна Епилация

Минали изследвания на Prelox научно доказа своята ефективност за увеличаване и подобряване на сексуалната активност в три клинични проучвания в САЩ и Европа. При тези проучвания, почти 85 процента от потребителите Prelox каза той подобрява еректилната функция и повече от 70 процента от потребителите Prelox каза, че е по-лесно да се започне и поддържа ерекция. В едно проучване, в медицински университет в Ню Йорк, повече от 80 процента от мъжете, класиран Prelox толкова ефективно за подобряване на способността им да участват в сексуална активност.

Продължаване доказателства за неговата ефективност, Prelox е присъден патент US (US 6565851 B2) за облекчаване на симптомите на еректилна дисфункция. NHS и Horphag Research са издадени лицензии за изключителен продукт за няколко компании по целия свят. Horphag Research обявиха ново партньорство с Xion Corporation. Xion ще стартира Prelox да практикуващи в Северна Америка.

Prelox е безопасен и лесен за използване “две таблетки, два пъти на ден за първите две седмици. След 1-2 таблетки, два пъти на ден, за да се запази и да се подпомогне по-голямо удоволствие и представяне” Prelox е изключително достъпен в Чистота Продукти, Herbalife, GVI и лазерна епилация.