Лазерна епилация цена

Знаете ли стойността на истински скъпите неща в живота? Въпреки, че в днешното динамично ежедневие може да продадеш и да купиш всичко – все още има някои неща като приятелството, любовта, чиято стойност не се измерва в пари, а в качество. Качественото приятелство е рядкост, подобно на добрата лазерна епилация, в България. А лазерното епилиране, се превърна в най-добрия приятел на човека, в борбата с нежеланото окосмяване. Години наред хората даваха купища пари за краткотрайни или некачествени средства за депилация, а сега, когато наистина има изход и перманентно решение на проблема с нежеланото окосмяване – остава въпросът: Отговаря ли дадената лазерна епилация цена на качеството на услугата?

След огромният пожънат успех на услугата, много центрове по лазерна епилация повиша цените и намалиха качеството. Висококачественото лазерно епилиране стана рядкост, а изборът на лазерна епилация цена, от потребителите, се превърна в дилема.

Лазер центърАрмада” остана верен на принципите си и на качеството на услугите, които предлага. Вече няколко години „Армада” извършва най-добрата лазерна епилация за Пловдив и областта, като всяка лазерна епилация цена услуга, в центъра, остана достъпна и изгодна за клиентите.

  • С какво се откроява лазер център „Армада”?

На първо място, с качествената апаратура. В момента, центърът работи с последен модел Александритен лазер, който е проектиран единствено за лазерна епилация. Иновация в лазерното развитие е и бързината на лазер Александрит. Благодарение на своята дължина на вълната (755 Nm), той достига до космения фоликул, без да засяга и изгаря останалата част от епидермиса. Лъчът му се привлича от меланина в косъма, което го прави безвреден за по-тъмен цвят кожа. Отстранява еднакво добре, както много тъмни, така и много светли косъмчета. Подходящ е за епилация дори на най-нежните зони от тялото и лицето. Процедурите с лазер Александрит са безболезнени, а след тях нямате усещането, че току-що сте били на сеанс по обезкосмяване.

На второ място – вероятно, най-отличителната черта на център „Армада” – е отношението на персонала към клиентите. Безупречен професионализъм, отлично обслужване и прецизно извършване на процедурите по лазерна епилация.

Лекарите в центъра запазват пълна конфиденциалност на споделената информация от страна на клиентите, готови са да отговорят на всички зададени въпроси – пълно и изчерпателно, след което задължително изготвят индивидуална програма за посещения, съобразена с Вашия фототип кожа, вид окосмяване и хормонален фон.

Не на последно място – лазер център „Армада” се откроява и със своите достъпни цени. В случай, че не сте решили окончателно дали искате да се подложите на лазерно епилиране, можете да посетите центъра и да си направите безплатен преглед при лекар, придружен с безплатна демо-процедура.

Причините да изберете лазер център „Армада” за своята лазерна епилация програма са много. Не пропускайте да спечелите верен съдружник в борбата с нежеланото окосмяване.

Лазер център „Армада” Ви очаква

 

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.