лазерна епилация форум

PHOENIX – Още веднъж, Лазерна епилация пловдив Аризона се намира на границата на законодателството за борба с абортите: Късно в понеделник, като стана първата държава да приеме закон, изискващ лекари, които извършват аборти, предизвикани от медикаменти да кажат жените, че процедурата може да бъде обратим, твърдение, че Повечето лекари казват, не е наред.

Разпоредбата е част от по-широка закон, подписан от губернатора Дъг Ducey, републиканец, целящи предотвратяването на планове, предлагани в Аризона през федералната обмен на здравни грижи от осигуряване на покритие за повечето аборти.

Противниците на абортите виждат предоставянето – като отварянето на нов път в законодателството срещу абортите в цялата страна – в които лекарите трябва да имат жените в началните етапи на хапче-индуциран аборт “, че може да е възможно да се противодейства на ефектите на медицински аборт” да обяснят ,

Продължи четене основната история
СВЪРЗАНИ ПОКРИТИЕ

Губернаторът Дъг Ducey на Аризона в Капитолия във Финикс през януари.

Лазерна епилация пловдив Arizona губернатор наложи вето на законопроекта за предпазване Полицейските Имена30 мар 2015

Съдия няма да блокира Правила за аборта на наркотици в Аризона31 Март 2014

Съд Тежи Забавяне на стриктни ограничения, предизвикани от медикаменти абортите в Аризона26 мар, 2014

Повечето лекари казват науката зад законодателството е недоказано или погрешно. Тя се основава главно на изследването на д-р Георги Делгадо, който каза, че е в състояние да спаси бременностите на редица жени, след като са започнали, но не са завършени, процеса на два етапа, участващи в такива аборт.

Както обикновено става в аборт политиката, времето за разговори и от двете страни е категорична.

“Това е трагично, когато жената взема решение да направи аборт, без да знаят всички факти”, каза Cathi Herrod, президент на Центъра за Arizona политика, консервативна организация, която е водещ поддръжник на законодателството. “Знаем, че децата са били родени.Ние знаем, жените са били пощадени мъката на аборт. Няма никакъв недостатък на това. Къде е вредата при информирането на жената, че тя може да бъде обратим? ”

От друга страна, Джоди Liggett, директорът на обществената политика на семейно планиране Arizona, призова новия закон “. опасни и просто скандално” Тя каза: “Аризона жените се доверяват на лекарите си. Създателите Екстремни политиката са лов за това доверие, за да продължат лошо лекарство, всичко в името на политиката, а не наука. ”

В едно лекарство-предизвикан аборт, жената първо прави мифепристон, лекарство, предназначено да сложи край на бременността, по-малко от седем седмици, след около два дни по-късно от мизопростол наркотици. Д-р Делгадо, семеен лекар и медицински директор на Културата на живота семейни услуги в San Diego, казва, че като дава една жена прогестерон, хормон, преди тя да е на второ лекарство, че абортът може да бъде обърната.

Д-р Делгадо стартира уебсайт обяснява метода, защото, казва той, жените не са били казал, аборта доставчици, че това е опция, или, ако те са били информирани, те казаха, че с обратна аборт може да доведе до вродени дефекти. Той публикува статия, в издаването на Annals на Pharmacotherapy декември 2012 г. в която той заяви, че четири от шестте жени в кабинета си, който взе прогестерон след като мифепристон са в състояние да изпълняват своите бременност до термин. Той каза, че тъй като той е документирала 87 случаи, когато една жена ражда здраво дете и 75, в които жените все още са бременни след като е дал на прогестерон.

Но открития на д-р Делгадо са изправени пред сериозен контрол от медицинската общност.

Продължи четене основната историяПродължи четене основната история
Продължи четене основната история
“Тя не разполага с данни, които стоят зад него, абсолютно никаква наука да Лазерна епилация пловдив се покаже, че това е един ефективен метод”, каза д-р Илана Адис, председателката на секцията Arizona на американския конгрес на акушерите и гинеколозите. Организацията заяви, че в 30 на сто до 50 на сто от случаите, в които една жена отнема само мифепристон, бременността ще продължи, което означава, че прогестеронът е можело да има малък ефект.

“Няма изследвания”, каза тя. “Това е поредица от доклади за отделни случаи.”

Републикански законодателите в Аризона имат история на преследване на закони, предназначени да направят по-трудно за жените да се направи аборт или да ги насърчават да променят мнението си. Държавата се нуждае една жена, за да се срещне с лекар най-малко 24 часа преди процедурата и имате ултразвуково. През 2012 г. на управителя по времето, Jan Брюър, подписано законодателство, което забранява повечето аборти след 20 седмици, но по-късно той бил повален в съдилищата.

През 2006 г. г-жа предшественика Бирена, Джанет Наполитано, наложи вето на законодателство, което би изисквало доставчици на абортите да разкажат една жена да направи аборт, след двайсет седмица, че плодът ще се чувстват болка.

Във вторник, г-н Ducey, Лазерна епилация който встъпи в длъжност през тази година, публикува изявление, в закона “гарантира, че жените имат толкова информация, колкото е възможно, когато става важна медицинска решение.”

Но критиците яростно разкритикуваха закона като поставяте под въпрос информацията във вече изтощително време за една жена, покани съдебни спорове и потенциално неудобно Аризона.

“Това не е кой народ на Аризона са – повечето хора тук са рационални, разумни хора, дори ако те се чувстват по различен начин на репродуктивното здраве от мен”, заяви представител на Victoria Steele, демократ от Тусон. “Как може да се преглътне позволява на лекарите – не, принуждават лекарите – да разкажат на своите пациенти, че медикаментозен аборт може да бъде обърнат?”

“Това е шарлатанин медицина”, добави тя, “но ние го сложи в закона и управителят го подписали.”