Лазерна епилация

лазерна-епилация-армада-4

Добре дошли в 21-ви век.

Епилацията отдавна не е присъща само за жените. Поредното доказателство за това е обособяването на отделни процедури само за мъже от лазерната епилация или още наречена лазерна епилация за мъже.

Лазерна епилация за мъже извършена с последен модел лазер потребителите могат да получат в лазер център „Армада”. Центърът работи с Александритен лазер, който е обявен за най-добрата технология при премахване на нежеланото окосмяване на европейския пазар. Процедурите лазерна епилация за мъже в центъра включват обезкосмяването на характерно мъжки зони като гърди, корем, гръб, рамене, врат, скули. За повечето мъже депилацията в домашни условия се превръща в ад, затова и голяма част от представителите на силния пол предпочитат да извършат обезкосмяването си навън в някое студио или център. Стратегическото разположение на център за лазерна епилация „Армада” – в центъра на град Пловдив, позволява не само лесното му откриване, а и посещението му по всяко време на деня. Продължителността на сеансите е кратка, което ги прави идеални за съвместяване с натоварения ежедневен график на всеки мъж.

С лазерна епилация за мъже в център „Армада” Вие си подарявате не само гладка кожа навсякъде по тялото или лицето, а и по-голяма самоувереност. Друг плюс да се възползвате от лазерната епилация е липсата на странични ефекти каквито често се появяват след депилация (обриви, зачервяване, подуване на кожата и др.).

Посетете лазер център „Армада” при първа възможност и се уверете в качеството на услугите.

Очакваме Ви!