Лазерна епилация пловдив

Дайте вашите ръце и крака на вниманието, лазерна епилация пловдив което заслужават и ги показват с гордост. Нашите обучени специалисти ще имат вашите ръце и крака търсите най-доброто им. Със специални съставки и техники, нашите специалисти ексфолира кожата на ръцете и краката, премахване на мазоли и изглаждане на кожата. Както повечето хора знаят, ексфолиация е от жизненоважно значение за поддържане на кожата привлекателна. Всяка жена иска да се ползват от опита на дълги, силни, красиви нокти. Ние предлагаме пълна гама от услуги за грижа за нокти, включително маникюр, педикюр, ноктопластика съвети, изваяни нокти и проектантска работа. Ще обичам нашите служители. Ще обичам нашите чисти и удобна среда. И ще ви харесат резултатите. Нашата цел е да надмине очакванията Ви чрез предоставяне на професионални, ценово ефективни услуги в среда, предназначена да осигури най-доброто в клиент грижи.

 

Лазерно обезкосмяване

Лазерната епилация сега е най-често исканата козметична процедура в Съединените щати.Присъединете се към тези, които ефективно да намали нежеланото окосмяване по тялото от 70-90%. Намаляване на косата Лазерна означава растеж на косата може да бъде значително намален по отношение на грубост, количество и време е необходимо, за да се прихване. Хората, които някога трябваше да се бръсне всеки ден, сега се намират бръснене може би веднъж или два пъти месечно след процедурите лазерна епилация.

Лазерната епилация е насочена пигментирана космения фоликул чрез деактивиране, което ще засегне растежа на косата. Лазерната епилация е насочена косата расте по време на лечението. Коса, носещи области са лекувани с фокусиран лъч на концентрирана лазерна светлина, която се абсорбира селективно от меланина в косъма, както и в околните космените фоликули. Това предизвиква термична деструкция на тези анатомични обекти и нарушава способността на космените фоликули “да се регенерира

 

На свой ред, тази процедура води до трайно намаляване на косата. За разлика от електролизата, която убива фоликул един косъм в даден момент, лазерът достига и лекува стотици фоликули в даден момент. Във всеки даден момент, има само 1/4 to 1/3 от нарастващата пигментирани косми. Косата расте в различни цикли, те започват и спират да растат по различно време, затова лазерна епилация отнема няколко лечения. Хората се нуждаят от по-малко от четири процедури и толкова, колкото 10.

Лазерна Епилация Често задавани въпроси

Боли лазерно обезкосмяване?

Лазерна епилация може да се чувстват като ластик модула върху кожата.Някои райони са по-чувствителни от други, вследствие увеличението нервни окончания.Ако желанията, лазерна епилация пловдив локално обезболяващ средство може да се прилага за намаляване на всеки дискомфорт.

Колко струва Лазерни Обезкосмяване Разходите по Comestic лазерен център на WNY в Lockport, NY?

Горна устна – 50$

Чин – 60 $

Upper Lip / Chin – $ 100

Beard $ сто двадесет и пет

Neck – 125щатски долара

Neck / Beard / Upper Lip – $ 250

Тила 75 щатски долара

Подмишниците $100

Bikini $ 125. $ 175

Оръжие

Lower Arm – $ 150

Upper Arm – 125$

Цялата Arm – $200

 

Обратно

Горната част на гърба – $ 175

Долната част на гърба – 150 $

Пълен Back – 300 $

Рамене – 75 щатски долара

 

Крака

Долната част на краката – 150 $

Горната част на краката – 150 $

Горна / долна крака – двеста и петдесет милиона щатски долара

 

Стомашни / Chest

Стомашни 75 щатски долара

Chest – 175 $

Пълен Front – двеста и петдесет щатски долара

Happy Trail 65$

Други райони

Knuckles – $двадесет

Пръстите – 20 щатски долара

Уши – 20 щатски долара

Какво ще ви приличам След Лазерни Обезкосмяване лечение?

The може да са някои зачервяване след лазерно лечение. Грим може да се нанася директно след лечението. Може да има някои подуване или болезненост, в деня след лечението. Някои редки нежелани реакции са мехури или хипер / хипо пигментация, особено в по-тъмна кожа хора. Ако това се случи, свържете се с центъра, Neosporin може да се прилага за подпомагане на оздравяването.

Кога ще ми впечатление резултати?

Всеки човек реагира обезкосмяване по различен начин. Някои хора съобщават, косата ще се изправи на крайния веднага след след лечение падат. Това може да отнеме до 2-3 седмици за пълния ефект от лечението. Имайте предвид, че лазера третира само това, което се разраства по време на лечение с лазер, нова коса може да започне да расте на следващия ден.

Колко процедури ще ми е нужна?

Броят на лазерна епилация лечения за преместване може да варира в зависимост от индивидуалните фактори, дори различни области на лечение на едно и също лице може да реагират по различен начин лазерна епилация. Минимум 4 процедури се препоръчват, някои може да се наложи най-много 10 процедури. Фактори, влияещи върху растежа на косата и лазерна епилация

  • цвят на косата и цвета на кожата
  • хормони
  • ниво удовлетвореност на пациентите
  • времето на лечението в рамките на цикъла на растеж на косата
  • възраст
  • плътност на косата
  • някои лекарства

Колко често са необходими лечения?

Лечения са насрочени 4-6 седмици първоначално. Както косата отнема повече време, за да растат, когато расте в по-фини и по-тънки, назначенията са насрочени далеч един от друг, например на всеки 8-10 седмици, на всеки 3-4 месеца, на всеки 6-12 месеца. За да получите най-ефективния и икономически ефективно лечение, човек трябва да си уговорите среща по време на цикъла на растежа на космите.

Колко са Консултации?

Първоначалните консултации са безплатни при Comestic лазерен център на WNY в Lockport, NY, понякога тествате райони се извършват при поискване. По желание и има време в графика на лечението може да се направи. Обадете се днес да определения час (716) 478-0225

77 Elizabeth Драйв – Lockport NY 14094 (в офиса на д-р Кристофър Beney е)