лазерна епилация пловдив

Wave те използват устройства за епилация лазерни се класифицират в зависимост от размера. Прилаган в продължение на 40 години в медицински лазер е разработен по най-ефективен и сигурен начин с течение на времето. устройства лазерна епилация може да бъдат разделени на четири основни групи според тяхната дължина на вълната: 1.Ruby лазер (694 нанометра) 2.Alexandrit лазер (755 нанометра) 3.Diod лазер (810 нанометра) 4.Nd-YAG лазер (1064 нанометра), добре интензивна пулсираща светлина (IPL) устройства работят с технологията, но те ​​не са лазери.

Успехът на лазерна епилация лечения за лазерна епилация пловдив премахване на прилаганите към структурата на косата на човек, един вид устройство е пряко свързано с цвета на кожата, косата и дебелина не е подходящ за всички хора. Всеки ще има различни резултати в зависимост от дължината на вълната на лазера.

александрит Laser:
е най-ефективният лазер за хора с светла кожа и черна коса. Това абсорбция меланин при дължина на вълната е много добра, така че е много задоволителни резултати от лечението. Навсякъде по света, и най-предпочитана система в Турция. Малко или никаква болка се усеща по време на полагането, благодарение на системата за охлаждане и времето за изпълнение е кратко. Пациент комфорт и удовлетвореност е най-висока с лазери. Но не се използва в по-тъмна кожа. диоден лазер: Това александрит на вълната на лазера абсорбция от меланина е по-малко, следователно не само светла кожа до тъмно / тен също са в състояние да се погрижат за по-широка аудитория може да се лекува. В същото време лазер диод може да се прилага и към други устройства с приложения, които не могат да бъдат тънки и светла коса. Активно охлаждане система е да се намали болката усеща по време на прилагането. Бърнс и петна усложнения е много ниска. Напиши спокойно мога да практикувам. Nd-Yag Laser: Дължина на вълната между радиация се абсорбира от минималната меланин приложението може да бъде лесно, дори в тъмна кожа. Тъй като тази дължина на вълната абсорбция на хемоглобина, използвани главно в съда за преработка. Заявлението е болезнено. Ruby Laser: Меланинът е най-засегнати от дължината на вълната. Все пак, това оцветяване на кожата, има недостатъци, като например промяна на цвета или кафяви и бели петна. Така че почти не се използва вече. Не Не космените фоликули с този метод, тя става по-тънка и не е постоянен метод за епилация. Много лазерна епилация пловдив бяло прилага върху кожата. IPL: Фотоепилация, флаш технологията на лампите, този метод е не нарича синия лазер светлина, и т.н., са концентрирани светлина. Използва 1200 нанометра дължина на вълната – 550. Това го прави на силните на деня не го направи отново след период на изтънява след нанасяне. Поради липсата на охлаждане изгаряния и петна често наблюдаваните усложнение. Най-лошото усложнение, особено на лицето и предизвика пасивните космените фоликули в третираната зона в съседния регион около врата на ситуацията може да се наблюдава. Това прави намалява в третираната област води до увеличаване на косата в околните съседни региони.