Лазерна Епилация Пловдив

Уверете се, че молбата, която ограби химически пилинг или кремове за кожата преди лазерна епилация.

От 1 месец преди да избягват слънчевата светлина и чрез щавене. Удобно, лицето прилагане на процеса, когато собствен цвят на кожата.

Ако има лекарство, използвано за информиране на експерта трябва да се приложи. По-специално, лицето, което използва лекарството с изотретиноин активната съставка може да се направи най-малко 6 месеца след лазерна епилация.

Лазерната епилация е метод, който позволява да се отървете от нежеланото окосмяване чрез унищожаване на фоликулите на концентрирана радиация коса в единична дължина на вълната, и започна да се знае какъв избор в последните години. Но съществуват важни правила, които се спазват, преди и след приема на лазерна епилация. Дерматолози от Family болница Hülya Scott ми каза да се обърне внимание на здравословния прилагане на лазерна епилация.

Network рамките на 4 седмици, преди да бъде извършена операцията, пинсети, епилатори, всякакви приложения за обработка, които могат да окажат влияние върху корените на косата, както Кремове за депилация.

Член пера Páling заявление преди да кандидатствате. Ако имате хронично заболяване на кожата или абсолютно експертни предупреждения.

Лазерната епилация не от това дело

Лазерна Епилация Пловдив обезкосмяване е напълно при хора с бяла коса, бременни жени, тези с кожни заболявания като псориазис, при използването на някои от основните намерени в акне лекарства, такива като лекарства, страничните ефекти, използването на системен изотретиноин, в която пейсмейкъра Не ​​се препоръчва и епилептични пациенти с пух. В такива случаи е задължително да се консултирате със специалист.