Лазерна епилация пловдив цени

Е заловен около 40 години, във всеки клон на медицината се използва лесно sistemipopülerlig на лазерна епилация в областта също очни заболявания, урология, всеки ден площ използване в области като неврохирургия е широко разпространена, лазерна епилация пловдив , дължина на вълната позволява да се отървете от косата с ефекта на някои източници на светлина, като се фокусира върху корена на косъма с лазерната светлина в кожата по този начин в топлина също унищожава корена на косъма, без да вредят на околната среда, на тъканта и насочи кожата и ефективността на косми там, корени, намалява sistemdir.laz е Лазерният лъч да бъде използван в обезкосмяване чрез emilir.radyoaktif пигмента меланин е доказателство за липсата на странични ефекти. Laser днес е една от най-здравословния начин. Днес, лечение на косата обикновено александрит, диод и Nd – се използват YAG лазери.

Лазерна Епилация Информация

Дължината на вълната на лазера на светлината лазер, използван в епилация е погълната от пигмента меланин свойства. Охладителна система с лазерна техника лазерно топлината се превръща в топлина, която разрушава космения фоликул, без да вредят на кожата директно.

Как да създадете ефекта на лазерната светлина на кожата?

Лазерният лъч единична вълна на светлина, както знаем, тя е различна от дължината на вълната на светлината, излъчвана по права греда.В зависимост от характеристиките на тъканта, когато лазерна епилация попада върху тъканта се извършва в три различни събития.

 1. Reflection: не напускат мястото на отразената светлина енергийни стачки.
 2. Пропускливост: лека текстура, която не оставя енергия преминава през тъканта.
 3. Абсорбция: Абсорбцията на светлина причинява затопляне, оставяйки на мястото, където цялата енергия на удара.

Всички три случая на полупрозрачен тъкани, като човешката кожа може да бъде видян в няколко различни комбинации.

Трансплантацията на кои устройства се използват с цел коса?

Александрит, Nd YAG и диодни системи са системи, използвани за епилация.

Кои са факторите, които влияят на успеха на лазерна епилация?

 • Как пациентът е в съзнание приоритети в това отношение тя е толкова добра.
 • Такива места трябва да бъдат yapalıcak амбулаторни медицински практики и болници и медицински центрове клонове.
 • Практики за коса в регионите са по-добри за по-тъмен и по-дебел. Поради гъста коса може да побере достатъчно енергия. По този начин, се предава на основата на високата температура унищожава космените фоликули по-силен.
 • Достатъчно енергия да се използва за добри резултати. Energy кожата ще изгори, но космените фоликули, трябва да бъде достатъчна, за да бъдат унищожени.
 • Продължителността на импулса трябва да се адаптира към кожата и косата. Дълъг импулсна лазер следователно е изгодно.
 • Резултатът е най-добрият цвят на косата Черен. Лазерни бели пера са неефективни.
 • Добър и ефективна система за охлаждане позволява да използват ефективна доза и да се увеличи процентът на успеваемост. Намалява скоростта на усложнения.
 • Изпълнение на тялото влияе успех. Лицева област и ръцете са проблемните области.Подмишницата гениталиите, област краката са взети от най-добрият отговор.
 • Понякога може да има дълбоки проблеми в гърба и гърдите.
 • Генетичния състав и структурата на косата може да повлияе на тези параметри на лицето.