Лазерна епилация за мъже

Днес, както жените, така и мъжете се подлагат на лазерна епилация. Не е тайна, че епилацията при мъжете бе, до голяма степен, наложена от модните тенденции и обществените норми за привлекателен външен вид.

Мъжкото окосмяване обаче значително се различава от това при жените. Космите са по-дебели и гъсти, което може да причини сериозни проблеми след премахване на окосмяването с традиционните за депилация методи.

Например, един от начините за лазерна епилация за мъже е чрез бръснене. За съжаление, ефектът на този бърз и евтин начин за премахване на нежеланото окосмяване е само един ден. Извършването на т.нар “гладко бръснене” по тялото, може да доведе до възпаление на космените фоликули, подкожно растящии косъмчета и подкожни пъпки. Да не забравяме и евентуалните ранички от порязване. Вследствие на множеството неприятни и за двата пола последствия – привържениците на употребата на самобръсначка правят много по-големи разходи за лекуване на страничните ефекти.

Друг начин за лазерна епилация за мъже предлага услугата кола маска, която е най-ефикасния от методите за депилация. Нейният резултат е с продължителност около три седмици. Тя също причинява много и неприятни последици. Много от клиентите на услугата получават възпаление на епилирана зона, подуване, подкожно растящи косъмчета и пъпчици. Кола маската е решение за хората с не толкова чувствителна кожа, а предвид по-грубото мъжко окосмяване – не е най-удачния вариант.

Крем депилаторите също са временно решение в борбата с нежеланото окосмяване, при мъжете. Тяхното действие е приблизително седмица, но няма гаранция, че ще бъдат достатъчно ефективни още при самото лазерна епилация.

Може да взимате много добри мнения за Армада като се ровите из лазерна епилация пловдив форум страници.

Единственото дълготрайно решение за лазерна епилация за мъже е лазерната епилация. Тази сравнително нова услуга доведе до революция в методите за качествено лазерна епилация. Процедурите по лазерна епилация са безболезнени, а ефектът им остава няколко години. Последната иновация в лазерните технологии се нарича Александритен лазер. Той е проектиран единствено за лазерно епилиране и притежава редица настройки, които му позволяват да се пригоди към всеки фототип кожа и вид косъм. Това го прави идеален за отстраняване на по-дебелото и гъсто окосмяване при мъжете.

Единственият професионален лазер център в България, който притежава сертификат за качество ISO и извършва лазерна епилация с лазер Александрит, е лазер център “Армада”, със седалище град Пловдив.

Центърът предлага висококачествена лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето. За перфектен резултат обаче са нужни няколко процедури. Обикновено, посещенията за зони от тялото са от 4 до 6, а за лице от 6 до 12.

Всеки нов клиент в център “Армада” може да си направи изгодни лазерна епилация цени и преглед при лекар и безплатна демо процедура, за да се увери в безередния начин на епилация.

Действието на Александритния лазер се базира на принципа селективна фототермолиза. Лазерният лъч се привлича от меланина в косъма и достига до космения фолилул, за да го увреди. До 10 дни след първата процедура повлияните космени фоликули започват да опадат.

В случай, че се нуждаете от безвредно, качествено и дълготрайно лазерна епилация за мъже – лазерна епилация с Александритен лазер в център “Армада” е Вашето решение.

Очакваме Ви!

Tag: лазерна епилация за мъже лазер център Армада

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.