Лазерна епилация горна устна

Окосмяването по горната устна при жените е причина за появата на дискомфрот и понижаване на самочувствието. От друга страна, наложилата се тенденция за перфектно гладка кожа, без окосмяване, още повече усилва желанието за перманентно отстраняване на досадните косъмчета. За щастие, опитите за създаване на уред, осигуряващ дълготрайно обезкосмяване, най-накрая пожънаха успех в лицето на лазерната епилация. Със своя безболезнен начин на работа и качествено премахване на окосмяването – тя се превърна в услуга номер едно, както за жени, така и за мъже.

Лазерна епилация горна устна е една от предпочитаните процедури сред жените. Епилацията с последен модел лазер – Александрит се извършва без пряк досег до кожата. Това негово предимство пред другите методи за обезкосмяване, осигурява по-голяма хигиеничност по време на обработката. Александритният лазер не уврежда епидермиса и не оставя кожата зачервена, както често се случва след процедурите по кола маска, например.

Лазерна епилация горна устна може да бъде наречена и практична, тъй като лазерният лъч достига до най-труднодостъпните места в зоната. Можете да откриете лазерно епилиране с Александритен лазер в най-добрия център в страната – „Армада”, град Пловдив.

Той предлага висококачествена лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето. Единствената област, която не може да се подложи на лазерна обработка е тази около очите.

Ефектът от извършената лазерна епилация горна устна в лазер център „Армада” се забелязва още след първата процедура. Качеството на цялата програма обаче зависи не само от медицинските лица в центъра, а и от клиента. Препоръчително е да не излагате желаната за обработка зона на слънце, преди и по време на програмата тя да няма слънчев загар, както и такъв от солариум.

Преди да преминете към обработване на зоната, медицинските лица в центъра ще Ви насрочат дати за посещение за периода на цялата програма. Те са съобразени с темпа на растеж на окосмяването в зоната, както и с Вашите лични показатели. Александритният лазер в център „Армада” се настройва преди началото на всяка процедура по лазерната епилация, според индивидуалните показатели на клиента, а именно: цвят кожа и вид окосмяване.

Обикновено след първата процедура има видим резултат 20% дълготрайно обезкосмяване. Стандартният брой посещения варира от 6 до 12 за зони на лицето. Този брой може да се промени в зависимост от това колко бързо се повлияват косъмчетата над горната устна.

И тъй като Александритният лазер е най-ефективният в борбата с нежеланото окосмяване, лазер център „Армада” Ви гарантира 90% дълготрайно отстраняване на косъмчетата, след края на програмата.

Очакваме Ви!

Tag: лазерна епилация, горна устна

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.