Най-добрата лазерна епилация в Пловдив

В случай, че сте се впуснали в търсене на най-добрата лазерна епилация в Пловдив сте попаднали на правилното място. В интернет можете да прочетете много информация за различните видове лазери за епилация, различни центрове, студия и услуги. Най-добре обаче ще бъде да се допитате до специалист, който ще може да Ви даде разяснения за Вашия фототип кожа и каква програма по лазерна епилация би била най-подходяща за Вас.

Тази консултация можете да извършите и в лазер център „Армада”, където тя е напълно безплатна. Дори не е необходимо да издирвате местоположението на центъра, тъй като той е разположен в непосредствена близост до Главната улица в Пловдив.

Експертите, които работят в „Армада”, ще определят какъв тип е кожата Ви и ще Ви препоръчат възможно най-добрата програма по лазерна епилация, в зависимост от това какво е окосмяването в зоната и темпа на растеж на косъмчетата. Предимство на лазерната епилация в център „Армада” е нейната универсалност, която произлиза от уреда, с който се извършват процедурите. За всеки сеанс се използва апаратура на Quanta System и последен модел лазер Александрит. Той работи отлично с всеки фототип кожа и премахва безупречно всякакъв вид косъм. Подходящ е за отстраняване, както на много тъмни косми, така и на много светъл мъх, като този по лицето.

Стандартният брой процедури с Александритен лазер са от 4 до 6 за зони на тялото и от 6 до 12 за зони на лицето. Процедурите се повтарят през период от 4 до 6 седмици, като още след първата манипулация можете да забележите видим резултат.

За да получите максимално добър ефект след лазерна епилация в център „Армада”, в Пловдив, е препоръчително да не излагате желаната за обработка зона на слънце, непосредствено преди процедурата.

Най-добрата лазерна епилация в Пловдив Ви очаква,

лазер център „Армада” – също!

Заповядайте!

lazerplovdiv.com