Лазерна епилация армада

Лазерна епилация армада

Имате прекалено чувствителна кожа? Страдате от обриви и възпаления на епидермиса след обезкосмяване? Не издържате болезнените методи за депилация и търсите нов вид решение? Лазерна епилация е Вашето спасение. Вече не е необходимо да се примирявате с неприятните странични ефекти след временното обезкосмяване. Лазерна епилация ще Ви дари с кожата, която винаги сте искали, при това без да си личи, че току-що сте преминали през процедура по премахване на нежеланото окосмяване.

Най-добрата лазерна епилация можете да извършите с Александритен лазер. Процедурите с него са с времетраене няколко минути, като за качествен резултат са Ви необходими от 4 до 6 посещения за зони на тялото и от 6 до 12 за зони на лицето. Александритният лазер притежава специфична дължина на вълната (755Nm), която не уврежда епидермиса нито отвън, нито отвътре. Лазерният лъч безвредно и безболезнено отстранява нежеланото окосмяване по всеки фототип кожа. Еднакво добре премахва, както тъмни, така и много светли косъмчета, което го прави идеален за отстраняване окосмяването и мъха по лицето.

От този революционен начин за епилация можете да се възползвате в лазер център „Армада”, град Пловдив. Центърът единствен работи с лазер Александрит, а специалистите в него гарантират за запазване здравето и приятния престой на клиентите.

Лазер център „Армада”, град Пловдив Ви очаква!