Изследвания за нова технология

Три месеца след лазерна епилация, роботизирани протези дадоха трите получатели в ръцете си на значително по-добро функционално движение, подобряване на качеството на живот, и по-малко болка. За първи път, откакто им са аварии и тримата са били в състояние да изпълни различни ежедневни задачи като бране на топка, налива вода от кана, с помощта на ключ, рязане на храна с нож, или с помощта на двете си ръце, за да отмените бутони.
Брахиален наранявания сплит ДКЦ е, когато нервите на брахиалния плексус – мрежата от нерви, които са с произход в областта на врата и се разклоняват за образуване на нервите, които контролират движенията и усещане в областта на горните крайници, включително рамото, ръката, предмишницата и ръката – са повредени. Брахиален наранявания сплит, в резултат на травма често ОСС от големите удари на скорост, особено в мотоциклетни катастрофи, а в сблъсък спортове като ръгби и американски футбол [2].
Според професор Aszmann, “Досега бионично реконструкция само е направено в нашия център във Виена. Howeve е, не съществуват технически или хирургични ограничения, които биха клапан тази процедура да бъде направено в центрове с similer опит и ресурси.”