За кого е подходяща лазерната епилация?

Да погледнем отвъд стереотипите

Знаете ли какво е общото между лазерната епилация, кафето и цигарите? Навярно, в момента не можете да се досетите. Но да започнем от по-далече: кафето и цигарите, въпреки, че не се препоръчват за лица под 18 години, водят до едно и също нещо за всеки, който ги консумира. Някои специалисти също са категорични, че лазерна епилация не е препоръчителна за непълнолетни лица, тъй като пубертетът при тях не е приключил, а през него се образуват постоянно нови космени фоликули. Разбира се, забраната за лица под 18 години не е основната обща характеристика. Главното свързващо звено между лазерната епилация, кафето и цигарите е пристрастяването. И това заключение, съвсем не е пресилено. Всеки, който поне веднъж е преминал през програма от процедури по лазерна епилация, ще потвърди нейният дълготраен ефект, ненужното завръщане към остарелите методи за обезкосмяване и това как самият той не би се задоволил с нещо временно, след като е опитал от най-доброто.

Лазерното епилиране е сравнително нова технология за обезкосмяване, по чието усъвършенстване се работи непрекъснато. В България центровете, които предлагат висококачествено лазерно епилиране са изключително малко. Единственият лазерен център, издържал всички изисквания за качество, професионално обслужване и употребата на най-висок клас технологии, е лазерен център „Армада”, със седалище в град Пловдив. В него ще откриете екип от лекари и медицински персонал, способни да опровергаят всеки скептик. Лазерната епилация, не е това, което е била преди няколко години. Благодарение на модерната апаратура на Quanta System и последен модел лазер Александрит, с които работи център „Армада”, всеки посетител има възможност не само да се отърве трайно от нежеланото окосмяване, а и да погледне отвъд стереотипите.

В недалечното минало, епилацията, като цяло, беше приета като изцяло женска дейност. Наложилите се модни тенденции обаче промениха това разбиране и вече доста голям процент от мъжете се подлагат, ако не на цялостно, то на частично обезкосмяване.

Лазерен център „Армада” предлага лазерна епилация на всички зони на тялото и лицето, с изключение на областта в около очите.

Друг, останал от изминалите години, стереотип е, че епилирането с лазер не е подходящо за лица под 18 години. Напротив, лазерна епилация помага на много деца и възрастни, страдащи от прекомерно окосмяване, вследствие на определено заболяване. Разбира се, при непълнолетните лица, се изисква съгласието на родител за извършването на процедурите, но ефектът е абсолютно еднакъв – безвредно и качествено епилиране.

Ако се нуждаете от ефективно качествено отстраняване на нежеланото окосмяване, без значение Вашата възраст или пол – заповядайте в лазерен център „Армада”!

Tag: лазерна; епилация; стереотип; непълнолетни; лица; Армада