Епилация

Случва ли Ви се често в бързината да пропуснете някое косъмче при обезкосмяване? А неприятните ефекти върху кожата след депилация, са Ви до болка познати? Ако е така, то определено трябва да сверите часовника си. Вече има нов начин за качествено и безвредно за кожата обезкосмяване, наречен лазерна епилация.

Лазерната епилация е безболезнена и не уврежда кожата. Характерно за нея е дълготрайният ефект, който осигурява и бързото премахване на нежеланото окосмяване. Само в рамките на няколко минути, при епилация с Александритен лазер, ще се сдобиете с мека и гладка кожа, която остава за години напред. Лазер Александрит е последен модел усъвършенствана лазерна технология, предназначена единствено за епилация. Неговото широко работно поле и интензивно отделяне на импулси позволяват бързата обработка на всяка зона от тялото и лицето.

Лазерна епилация с Александритен лазер можете да получите единствено в лазер център „Армада”, град Пловдив. Там Ви очаква екип от специалисти и медицински персонал, който ще се погрижи за Вашия приятен престой в центъра. Необходимите процедури за перфектен резултат са от 4 до 6 за зони на тялото и от 6 до 12 за зони на лицето.

Заповядайте в лазер център „Армада”, където Ви очаква Вашата професионална лазерна епилация с Александритен лазер!